BKMkitap.com Hakkında

Ben de dün sipariş verdim. İnşallah sağ salim gelir, bu konuyu okuyunca bayağı endişelendim.

2 Beğeni

Üstad biraz geç olacak ama altta yorumum mevcut.

Siparişi nasıl iptal edebilirim? Tedarik aşamasında şuan. Kod kullanmak için daha yüksek bi sipariş vermek istiyorum.

Müşteri hizmetlerini arayarak telefonda iptal edebiliyorsunuz.

1 Beğeni

Yüzde 50 ile Cem Sherlock Holmes seti ve Hyperion kitabını aldım. Yarın ya da sonraki gün teslim edilecek. Holmes seti Kutulu nu gelecek diye düşüne durayım kitaplar sağlam gelecek mi bakalım.

1 Beğeni

Çarşamba teslim diyordu ama hala tedarik bile edilmedi. :’)

1 Beğeni

4 gündür tedarik bekliyorum, sipariş iptal de edilemiyor anladığım kadarıyla, mecbur yollamalarını bekleyeceğiz :disappointed:

1 Beğeni

Arkadaşlar indirim süreci sonrasında sipariş verdiğim kitaplarım bugün elime ulaşacak, geldiğinde kondisyonları hakkında bilgilendirme geçerim. Umarım kimsenin kitapları hasarlı gelmez.

Pazartesi bir cesaret kapıda ödeme yöntemi ile alışveriş yaptım. Bugün dağıtıma çıkmış. Umarım sağlam gelir.

1 Beğeni

Benim de son iki siparişim 3 gündür tedarikte. Kitapların geneli Say, Metis ve Ayrıntı Yayınları. Sanırım bu yayınevleri tedarikte nazlanıyor veya bilmediğimiz bir şeyler var. Haydi hayırlısı!

2 Beğeni

Kampanya olduğu için yoğunluk fazladır. Bu sefer ki gecikmenin sebebi bu olabilir.

1 Beğeni

Müşteri hizmetleri ne yazık ki klâsik üç maymunu oynuyor. Bu yoğunluk ve kampanya dönemine özgü gecikmeler için açıklama yapıp içimizi rahatlatacaklarına tedarik süresi hakkında bilgi veriyorlar. Neyse çizgimi bozmayacağım.

1 Beğeni

Kapıdan ödeme seçeneğinde kargo geldiğinde kitapları kontrol edip, hasarlı çıkarsa ücretini ödemeden iade edebiliyor muyuz? Başına gelen var mı?

Kargom geldi, karton kutuya gelişigüzel yerleştirilmiş kitaplar. Bunun haricinde aldığım kupa ise, kırılma ihtimaline karşı :slight_smile: , pıtpıtlı poşete sarılmıştı. Neyse ki herhangi bir hasar oluşmamış. Sadece Zaman Çarkı’nın şömizinde üst kısımda hafif bir burkulma vardı.

1 Beğeni

Gelen haberler iyi değil. 1. Sipariş aşağıdaki fotolarda göründüğü gibi

1 Beğeni

Gözümü kararttım, ayın yedisinde sipariş verdim ama pişman olacakmışım gibi bir durum var. İlknokta’dan değişim için pazartesi günü geri gönderdiğim kitap yerine ulaştı, işleme alındı, yenisi kargoya verildi. Gel gör ki bkmkitap’tan haber yok. Zarları attım belki altı altı gelir diye ama galiba bir bir gelecek. Tek umudum “yeni kitaplar temiz geliyor” sözüydü ama öğrendim ki site yeni eski ayırmıyormuş, yeni baskı kitabı bile yırtık göndermişler. Bu saatten sonra iyi gelse de bir daha alışveriş yapmam herhalde. Gerilim filmi izler gibiyim sipariş gelene kadar.

2 Beğeni

Böyle deyince aklıma kumbara kırıp ödemek geldi. :joy: Muhtemelen kargocu beklemek istemez çünkü vakit nakittir ilkesi geçerli. Günlük ve aylık hedefleri oluyor ama 300-400 tane bir lirayı sayarken mecbur bekleyecek. :buyucu:

4 Beğeni

Bulgar levası ile de ödeme yapabilirim aslında. Kur hesapladı derken 5 dakika daha kazanabilirim. :smirk:

3 Beğeni

Onu kabul edeceklerini sanmıyorum. Ediyorlarsa haberim olsun babamda da epey bir leva vardı. :joy:

1 Beğeni

Dün akşam 9 da amazondan arkadaşım için verdiğimiz kitaplar bugün Kayseri de dağıtıma çıktı ama BKM daha temin ediliyor diyor. :’)

1 Beğeni