Dök İçini Rahatla

Kaç haftadır doğru düzgün kitap okuyamıyorum, elime hevesle aldığım kitabın daha 3. sayfasına gelmeden bırakıyorum. Yok mudur bunun bir çaresi? Cidden çok bunaldım, kitap okumak istiyorum artık, çizgi roman bile okuyamıyorum, o boyuttayım :smiley:

1 Beğeni

Kitap okumana mani olacak bir şeye kalkış. Aşırı şevk verir. Sonra da işten vazgeçersin. :buyucu:

3 Beğeni

Açıkçası ne ile uğraşsam bilemedim :smiley: Bilgisayar ile uğraşsam kitap okumak aklıma bile gelmediğinden çok işe yaramıyor :smiley:

1 Beğeni

Hayır, o şekil değil. Yapmak istemediğin bir işe giriş. :roll_eyes:

3 Beğeni

Ev taşımak kadar insanı hem bedenen hem de zihnen yoran başka şeyler de vardır elbet ama taşınmak hakikaten fena. Yolu yarılamış bile sayılmam, bittim.

6 Beğeni

Tamam o zaman, istemediğim çok iş var :smiley: Teşekkürler.

1 Beğeni

Küçüklükten beri en az 15 kez taşınmışızdır, zor süreç gerçekten.

2 Beğeni

Taşınacağım evin içime çok sinmesi, beni bekleyen bir bahçenin olması, o bahçede konuklarımı ağırlayabileceğim düşüncesi beni tetikliyor yoksa çoktan vazgeçmiştim. :slight_smile: :upside_down_face:

4 Beğeni

Film veya dizi uyarlaması olan daha önce okumadığın seveceğin bir kitabın film veya dizi uyarlamasını izle. Yarıda bırakma sonuna kadar izle. Haliyle film ve dizi kitaptan daha iyi olamayacağı için meraka düşeceksin. Sonra o kitabı okumak için farklılıkları bulmak için uğraşıp duracaksın, bir bakacaksın ki kitap okuma isteği geri gelmiş. Bundan sonra yapacağın ise okumayı sevdiğin her kitaptan sonra okumakta zorlandığın bir kitabı okumak ve o kitabı bitirene kadar başka kitap okumamak. Çok sıkılırsan eski okuduğun kitapların sevdiğin kısımlarına şöyle bir göz at ama elindeki bitmeden yeni bir kitaba başlama. Her zaman tek bir türde kalma çünkü bir süre sonra sürekli aynı şeyi okuduğun için ne kadar sevsen de bıkıyorsun. İnsanız; kaybetmediğimiz hiç bir şeyin değerini bilmiyoruz.

3 Beğeni

Faturasıyla mağazaya başvuru yap. Red edilirse Tüketici Hakem Heyeti’ne başvuru yaparsın. Büyük ihtimalle lehine karar verilir

2 Beğeni

Hafta içi götürmeyi düşünüyorum. Atasun gibi yerler direkt değişim yapabiliyor ama gözlükçü olan esnaflar ne yapar bilmiyorum. Atasunda beğendiğim çok hafif bir model vardı keşke onu alsaydım diyorum şu an.

1 Beğeni

Tük.Hakem Heyeti ürünü inceleyip karar veriyor.

1 Beğeni

Tamamdır hocam, teşekkürler. Ama galiba şu an buna gerek kalmadı, yavaş yavaş okuyorum :smiley:

1 Beğeni

Arada sevdiğin kitapların arasına farklı kitap koymayı ihmal etme. Ben 2 yıl belki de 2 yıldan fazla doğru düzgün kitap okuyamadım. O kadar ki okumaya başladığım kitap okumadan yıpranmaya başladı. Artık okumaya başladığım her kitabı elime aldığımda çok az bile yıpranmaya başlamışsa o kitabı bitirmek için çok uğraşıyorum.

3 Beğeni

Bu hayalin kendisi bile özendirici.:slight_smile:

2 Beğeni

Tamamdır teşekkürler :slight_smile:

1 Beğeni

(yazarı tarafından geri alınan gönderi, bildirilmediği takdirde 24 saat içinde otomatik olarak silinecek.)

3 Beğeni

@magic @Buyici Arkadaşlar siyasi görüşlerinizi, fikirlerinizi, izlenimlerinizi paylaşırken daha itinalı olalım. Yalancıdır, boştur, utanmazdır gibi ifadeler bugüne dek forumda hep bir kaos yaşanmasına neden oldu. Bu şekilde ifade etmeden kendinizi anlatamıyorsanız eğer pas geçin.

Din, dil, ırk, siyaset, politika, inanç gibi şeyler kişiden kişiye değişir. Tartışması en zor alanlar bu alanlardır. Herkes istediğini sevip istediğinden nefret etsin kendi içinde.

Şimdi gidiyorum lakin ilerleyen saatlerde bakınca burada kıyamet kopmuşsa bütün mesajlar temizlenir. Konuyu kişiselleştirip asap bozmaya yönelik üstü kapalı sözler edenlere de “3” günlük bir kurbağa adası tatili hediye ederiz. :buyucu:

Sonra “Vay efendim ben görmedim. Aman efendim ben okumadım. Ben neden vıraklıyorum?” gibi şeyleri kabul etmem.

Sevgi içerisinde ve saygı çerçevesinde tartışmalarımızı yapalım.

Kurbağa büyüsü hazırlamaya giden Cadınız. :buyucu:

8 Beğeni

A post was split to a new topic: Yazdığım Kitaplar

Ne uzaylılar ne asteroit ne de nükleer, İnsanlığın sonu Gribal enfeksiyondan gelecek.

15 Beğeni