Neuromancer dediğiniz William Gibson’un Sprawl üçlemesi mi? Eğer öyleyse 50. kitap daha önce çevrilmemiş bir kitap olacak demişlerdi.
Evet. Öyle olacağını biliyorum. Demek istediğim, daha önce basılmamış hiçbir kitap beni Neuromancer kadar mutlu edemez.
Kuşkusuz bu beni de çok mutlu ederdi ama Neuromancer daha önce basıldığı için ihtimal sıfır. Umarım 50. kitap, Gibson’un başka bir kitabı olur. Emre bey, Sprawl üçlemesininin basılacağını da daha önce söylemişti diye hatırlıyorum.
Biraz kaçamak cevaplar vermişti. William Gibson evet ama Neuromancer kesin değil gibi anlamıştım ben.
- Kitap Dangerous Visions olur mu dersiniz?
- kitap için ben de tahminimi Gene Wolfe - The Shadow of the Torturer’dan yana kullanıyorum
The Worm Ouroboros, İthaki tarafından basılacak zaten (bkz. Elric Ruh Hırsızı sf.22) ama hangi seriye dahil ederler bilinmez.
Bu yhn’nin açılımı nedir bilen var mı?
Yayına hazırlayanın notu
Teşekkür ederim bayadır gördükçe aklıma geliyordu.
Kidegadan aldığım kitaplar elime ulaştı (nihayet), ne zamandır ithakiden kitap almıyordum o yüzden unutmuş olabilirim ama sayfalar eskiden de bu kadar ince miydi? Bilimkurgu klasikleri yine iyi ama Ben, Kirke o kadar ince ki okurken zarar vermem umarım.
Kalitesi (bana göre ) bahardan beri düşüşte.Artık bize normal gelmeye başladı bu baskılar.Malesef.
Bence yayınevleri iki ayrı kalitede kitap basmalılar biri benim gibi meraklılar için normal kalitede diğeri cep boy ebedında
ne yazık ki İthaki’nin bazı kitaplarının kağıt kalitesi çok kötü. Özellikle Drizzt serisininde çok ince kağıt kullanılmıştı. İthaki Yetkilisi matbaa ile görüşüp sorunu çözeceklerini yazmıştı ama demek ki hala tam çözülmemiş
Hayır değildi, son zamanlarda baski kaliteleri baya düştü. Ben Kirke’den sonra Yıldız Gemisi Askerlerini (2016 basım tarihi) okuyorum ve kağıt kalitesi çok iyi, hatta bazen iki sayfa yapışık zannediyorum.
Oooo Burcu abla hoşgeldinn foruma Bir ara kitaplığının fotoğrafını buraya da at gözümüz gönlümüz şenlensin
watchmen iki adet versiyon cikiyor, baslangic : 2xx sayfa , ciltli version 4xx sayfa . bunlarin farki nedir ?
Ciltli olan ana hikayenin ciltli versiyonu.Başlangıç da karakterlerin başlangıç hikayelerini anlatıyor.Sanırım başlangıçın devam ciltleri de gelicek.
sanirim ilk once ana hikaye yayinlanmistir, sonra ilgi gorunce origins yani baslangic yayinlanmis olmali ? ilk defa okuyacaklar ana hikayeden baslamasi daha uygun sanirim ? tesekurler