@Agape Soru hattına yazanların bilgi sahibi olması açısından başlığı düzenlense daha iyi olmaz mı? İnsanlar başlık aktifmiş gibi soruyor. Mesela “baskı sorunları nedeniyle kapalıyız, hemen döneceğim”
ya da sadece “kapalı” gibi 
Olabilirdi ama olmayacak. 
Soru hattı diyor başlık cevap hattı demiyor ki. 
Geri mi dönüyorlar yoksa? 
Öyle bir duyum almadım. Başlık değişebilirdi ama yapmamayı tercih ediyoruz demek istedim. Bkz: Katip Bartleby. 
Soruma aldığım (@Agape) cevaptan sonra bunlarla mutlu olamıyorum 
Yeni karton kapakların devamı gelecek mi? Gelecekse ne zaman gelecek? Daha önce soruldu mu diye baktım gerilere ama eski ciltlerden bahsedilmiş hep. Yeni üye oldum, ilk sorum oldu bu kusura bakmayın sorulmuşsa.
Soru hattı kapalı. Soruna cevap verecek kişiler eleştirildikleri için forumu bırakıp, instagram’da başkalarını eleştiriyor.
Aman Ufuk Bey tadımız kaçmasın. 
Kırk yıllık İthaki fanıyım ama bu yorum çarpıcı biçimde haklı.
Somut bir olay mı oldu baya beğenilmiş mesaj da, Instagram’ım olmadığı için takip edemiyorum.
Emre Bey’in açıklamasını okuyabilirsiniz;
Olan kabaca açıklamak gerekirse şöyle;
Bu şekilde gerekçelerle forumdan ayrılıp, şunların yapılması.
Daha fazlası için bu başlığa bakabilirsiniz. Tartışma Köşesi - kaanaskin93 tarafından #247
Bu forumdan ayrılma gerekçelerini biliyorum ve zaten o dönemki mesajlarıma bakarsanız kendilerini samimi bulmadığım ortada. Instagram’da ne yaptıklarını merak etmiştim ve onun da cevabını aldım şimdi teşekkürler. Gözümden iyice düştüler.
Yakın zaman önce 2 kitap olarak yayınlanan Conan kitabından farklı mı bu kitap.
Sonradan Ekleme:
Yeni kitap haberlerinde sorumun cevabı varmış.
Devamı da çıkacaktı yanlış hatırlamıyorsam. Hüseyin bey bir yerde bahsetmişti konuyla ilgili ama bulamadım
İlk iki kitabı aldım devamı gelirse Gece kitaplığından devam 
kolay gelsin hurin in cocuklari yeniden basilacak mi ve gondolin in dususu cevirisi ne zaman yapilicak bilgi alabilir miyim
Yayınevi yetkilisi süresiz olarak gitti, o yüzden cevap alamayacksınız. Ama konu başlığı altında arama yaparak istediğiniz cevabı bulabilirsiniz.
Bu arada hoş geldiniz