Kayıp Rıhtım Kitap Kulübü

Selam, bu başlıkta mesaj gördüğünüze şaşırdınız değil mi? Büyük ihtimalle “Ne alaka?” diye bastınız ya da “Acaba?” diyerek ufak da olsa etkinlik heyecanıyla girdiniz.

O zaman hiç uzatmadan peşin peşin söyleyeyim, Kayıp Rıhtım’ın bu ıssız bölgesinde yeni etkinlik vakti! Tabii kulüp hız kesmeden yoluna devam etmeyi bırakalı çok oldu çünkü frene basmış ve dörtlüleri yakmıştık. Ancak öncesinde de dediğim gibi arada bir yola tekrar yeni etkinliklerle koyulma hakkımızı da saklı tutmuştuk.

En son Mevsim Yenice’nin öykü kitabını beraber okumuş ve ardından yazarla keyifli bir soru-cevap yapmıştık. Sıradaysa birçoğunuzun yakından bildiği bir yazar var: Can Yayınları’ndan çıkan “Öldüğünü Google’dan Öğrenen Adam ve Diğer Tuhaf Hikâyeler” adlı öykü derlemesiyle Doğu Yücel bir sonraki konuğumuz olacak.

Yine hep birlikte önce kitabı okuyacak ve aramızda tartışacağız (18 Aralık), ardından yazar foruma konuk olacak ve onunla soru-cevap etkinliği yapacağız (21 Aralık).

Kitabın detaylarına buradan ulaşabilirsiniz:

Hepinizi alacakaranlık kuşağı, bilimkurgu, dijital çağ, mizah, sosyal medya ve günümüz ilişkileri gibi birçok farklı konuya dalacağımız kitabın etkinliklerine bekleriz!


Not: Öldüğünü Google’dan Öğrenen Adam ve Diğer Tuhaf Hikâyeler’in tartışma başlangıç tarihi: 18 Aralık 2019 | Soru-cevap etkinliğinin başlangıç tarihi: 21 Aralık 2019

12 Beğeni