Ben de 1.2’deyim. Kitabı yarıladım. Arada Savaşkıran’ı okumayı planlıyordum. Geç kalsam da yazılanları takip ediyorum.
Bende yeni başladım Savaşkıran’a, 30 sayfa anca okudum pek devam edemedim şimdilik Haftasonu daha çok okuyabilirim umarım. Daha vakit var ya
.
O vakit, benim için yetersiz Neyse bir şekilde etkinliği takip ederim, geriden de olsa…
1.1’i okurken biraz zorlanmıştım. Ağır okudum o nedenle. 1.2’ yi okumak benim için daha kolay oldu.
Sonunda ben de bitirdim kitapları. Bir paradoksla geldim üstelik. 1.1’i okuyup 1.2’yi yarım bırakan okur Kralların Yolunu mu yarım bırakmış olur yoksa sadece 1.2’yi mi?
Aslında hiç okumamıştır.
Oraya kadar gelip yarım bırakmak olmaz, ara vermiştir sadece .
Yukarıdaki videolarda Hoid’la ilgili olan ve daha önce @Artorias’ın bahsettiği kısım var. Ben okurken anlamamıştım ama onu göl kasabasında arayan 3 kişi de Hoid gibi wolrdhopper imiş. Hatta şöyle bir görsel var videoda.
Bu arada aklıma geldi birden, Dalinar Elhokar’ı oğlu gibi sevdiğini söylüyor. Acaba diyorum, Elhokar, Dalinar’ın öz oğlu olabilir mi?
Bu tarz fantastik dünyaları inceleyen kanal önerin var mı? Bu ikisini takibe aldım başka önerin varsa açığım. Kitap inceleyen de olur.
Fantastik kitap ve dizilerle ilgili tavsiye edebileceğim bir kanal:
Çok kanal takip eden biri değilim ama yukarıdaki kanallar haricinde önerebileceğim ve genele hitap eden Philip Chase ve Petrik Leo var. @Tnuviel37 in önerdiği Daniel Greene de geniş kitleye sahip ama ben pek sevmiyorum onu, fazla geyik yapıyor bence. Sanderson konusunda iyi bir kaynaktır yine de.
Bunlar haricinde şunlar olabilir:
- Mike’s Book Reviews
- Iskar Jarak
- Library of a Viking
- Matt’s Fantasy Book Reviews
50 yaşına geldin hala Türkçe kaynak arıyorsun ya…