Malazan Book of the Fallen

3 adet gönderi şu konuya taşındı: Tartışma Köşesi

Bu serinin dizi olma ihtimali var mı? Anomander’i görmek muhteşem olurdu. Kitapların sinema diline uygun görsel anlatımı, güçlü sahneleri ve karakterleri var. Erikson’un bu konuda Tavore ve Bonehunters ile ilgili bir açıklaması vardı sanırım. Belli karakterlere ve bölümlere odaklanmak gerekecek. Çok büyük bir evren. Çok maliyetli ve zor görünüyor. Ama bir meydan okuma olacaksa tam HBO’ya göre kaliteli ve karanlık bir şov. Ama ellerinde Martin varken buna sıra gelir mi? Belki Amazon ilgilenir. Bazı okurlar animasyona daha uygun olduğunu düşünüyor. Siz ne dersiniz?

4 Beğeni

Olsa süper olurdu da şu anda ufukta böyle bir ihtimal görünmüyor. Erikson röportajlarında “Umarım olur.” demişti hatta Martin’e filan da teşekkür etmişti kapıyı araladığı için ama dediğim gibi şu anda imkansıza yakın.

Bir de o derece geniş bir dünyayı ekrana aktarmak da çok zor olacaktır. WoT, LotR ile kıyaslanamayacak kadar büyük bir evreni var. Yine de dilerim olur yakın gelecekte.

6 Beğeni

@GKS 'nin mesajını görünce ben de merak ettim. İthaki’ye sorayım dedim. Haberler pek iyi değil, maalesef.

9 Beğeni

Bu olay benim aklıma Nate the Snake isimli güzide hikayeyi getirdi.

Şaka bir yana, üzücü bir durum. Ama İthaki perspektifinden bakınca anlaşılır.

1 Beğeni

Amazon’dan paperback getirtme fikri çık aklımdan… :slight_smile:

3 Beğeni

Bence güzel olmuş. Dediklerine uyarlarsa kitapların arka arkaya gelmesini 5-6 aylık (1 yıllık?) gecikmeye rağmen tercih ederim.

@GKS: kitapbulan’da var birkaç kitap, kargo da bedava. :slight_smile:

4 Beğeni

Trade değil mi onlar? Edit: Pardon mass-market demek istemiştim. Ben direk büyük boy paperback alayım diye bir fikir geçirdim aklımdan da… Kriptodan yüzümüz gülerse bakalım… Doge mahvetti altcoinleri… :slight_smile: :slight_smile:

Trade ne bilmiyorum ama stoklarında var. Link.

1 Beğeni

Trade paperbackler bizim bildiğimiz normal büyük boy olanlar. Hoş, 10 kitabı da büyük boy 14-15er dolardan getirtmek de zorlayıcı biraz şimdilik… Belki zamanla öyle bir şeye heves eder aklıma yatırırsam girişirim. Amazon’dan 3 al 2 öde kampanyasını bekleyelim. :slight_smile:

Kitapbulan’dan ben almıştım. İlk iki kitap paperback geldi, son kitap mass market geldi. Biraz şansa heralde. :slight_smile:

1 Beğeni

Aslında ben sayfa sayılarına bakarak şuanda mass market göndereceklerini görebiliyorum. 2. kitabın normal sayfa sayısı 600 iken mass market ile 900 küsüre çıkıyor. Son kitap paperback… Alma fikri çık aklımdan…

Eve gidince fotolarını atarım. Mass market çöp. :slight_smile:

1 Beğeni

Bir de Amazon’dan dahi paperback alıyor olsanız bazı kopyalar Bantam bazı kopyalar Tor kopyası olarak geliyor. Aralarında da boyut farkı var. Bantam trade paperbackler mass marketlerden birazcık büyük iken Tor’ların boyutu Fırtınaışığı Arşivi’nin bizdeki eski kopyaları boyutunda. Ona da dikkat etmek gerekiyor.

İşin daha vahimi, bendekilerin hepsi bantam olmasına rağmen mm ve paperback olarak geldiler. Hatta çok baktım Amazon a, bantam ilk kitaplar hep mm, son kitaplar ise paperback (ya da tam tersiydi).

1 Beğeni

@GKS fotolar hazır. :slight_smile:

TCG Bantam (soldaki) paperback.
GotM Bantam (ortadaki) mm.
GotM Tor (sağdaki) mm.

Görüldüğü üzere mm’ler arasında bile fark var.

4 Beğeni

İspanyolca baskılar uff…

11 Beğeni

Kapaklar harikaymış…

2 Beğeni

Bunlar da eksik olan 1 ve 5. kitaplar.

4 Beğeni

İyice gaza geldim, verin artık kitaplarımızı.

1 Beğeni