Rıhtım İtiraf Köşesi

Sil bunu. Sizi kınıyorum!

5 Beğeni

Kişiler değiştiği için çok zorlanmıştım ben de, farklı gelmişti başlarda. Ama sonradan hoşuma gitti. İyi ki okumuşum dedim bitirince. Araya başka kitaplar alırsanız daha zevkli oluyor.

3 Beğeni

Hayır kişilerle pek alakası yok. Hikaye ha bire bir karakterin diğer karekteri çözümlemesiyle geçiyor. 150 sayfa oldu neredeyse hep aynı durum var.

@AeroKnight-sama bana bir umut ver o zaman. :joy:

4 Beğeni

Sjack’i boş verin siz. O daha Kral katili güncesi okumadı. :roll_eyes:

2 Beğeni

Son kitap beni de tatmin etmedi. :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

Dune Sapkınları ve Rahibeler Meclisi bana göre serinin en zayıf iki kitabı. Diğer dört kitabın tekrarı gibi gelmişti bana.

Ama Dune Sapkınları’na devam edin. İlerleyen sayfalarda aksiyon dozu artacak.

5 Beğeni

Sapık analar insana öhh dedirtiyor xd Evrenin hakimi olmak için müthiş bir yöntemleri yok mu xd Miles Teg gelince kitap güzelleşiyor bu kitapta. Seri aslında mesih kompleksini eleştiriyor ve mesih karakterinin silikleştiği kitaplarda çekicilik azalıyor, düşününce ironik aslında. İlk kitaptan itibaren düzenli bir ritim kaybı var seride.

6 Beğeni

Ona daha çok var üzgünüm. @_Ged Ben Sapkınlar için yazmıştım bunu. O zaman vay halimize. :joy:

@Kaan_Usengul ve @Howl’dan beklediğim ışık geldi ama sayfa 300’e kadar yanar bu mum ona göre.

4 Beğeni

Ertelediğin her saniye zarar… Üzgün olman normal. :smoking:

1 Beğeni

Ben de okumadım onu :face_with_hand_over_mouth:

3 Beğeni

Hediye et de okuyak. :robot:

1 Beğeni

Demek istediğim buydu. Aksiyon dozunun artması memnun etmişti beni :slight_smile:

1 Beğeni

Gelmiş hemen like atmış.(Hamet) Hahhahah en kısa sürede alıp başlayın derim. Son kitabın çıkmasını bekleyenler kervanına senin de adını yazalım. Belki bize uğurlu gelirsin. :krs:

1 Beğeni

İlk üç kitap kesinlikle daha iyi. Okudukça evren genişliyor ve derinleşiyor ama ilk heyecanları hissedemiyorsunuz. Bu seri beni her görüşe açık hale getirdi sanırım :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

O zaman listeye ekliyorum :smile: Ama önce Asimov ve Zaman Çarkı’nı alıp okumayı düşünüyorum.

1 Beğeni

Kral katili okumayanlar ilk önce Ursula’nın Yerdenizini okursa daha güzel bir okuma süreci olur, bahsi geçmişken. Kralkatilindeki büyülü güçlerin altyapısı oradan geliyor.

6 Beğeni

@_Ged Gibi hızlı okuyamıyorsan bu şaheseri çok bekletmiş olursun. :slight_smile: Zaman Çarkı’nı karton kapak değil de ciltli almanı öneririm. Samet’in maaşı yatırın Zaman Çarkı’na. :smiley: Asimov kitapları bende de var ve çoğunu okumadım. Diziyi izledim lanet gelsin böyle işe dedim soğudum. :smiley:

@SJack Sen bana Ciltli Malazan 2. kitabını al ben de sana KKG serisini alayım. :baris:

3 Beğeni

Umutun kendisi benim. Korku katilidir aklın.

2 Beğeni

Yerdeniz’i okudum neyse ki :slightly_smiling_face:

@Artorias hızlı okuyorum ama kitaplar elimde yok, yeter ki ben de olsunlar affetmem bitiririm :smiley: Aslında Samet alacaktı ama ben izin vermedim. Kitaplığımda yer yok, bir de sene sonunda zaten bu kitapların hepsi taşınacak, evin altı üstü dolu kitapla. Taşınmak daha da zor olur diye evlendikten sonra alırız dedim. Ve pişmanım keşke alsaymışız gün geçtikçe pahalanıyor :grimacing:

Bu arada kitapları okumadan uyarlamasını izlemem. İzlersem okuyamam çünkü. Kitapların büyüsünü bozuyor bence o şekilde yapmak. Sonra izlemek daha iyi.

2 Beğeni

Aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor. Lütfen daha sonra tekrar denemeyiniz.

2 Beğeni