Öyleyse anlatmana gerek yok ben izlerim. Psikolojik gerilimi severim normalde. İlk izlememde hissetmemişim demek.
İthakiye son dönemde değişime kitap yollayan oldu mu? Hem kendi hesaplarından hem de alican beye yazdım ama sallanmadı pek. Zaman çarkı 14’üm dağılıyor, bunun yanında sandman ve bayan finch’in vakasında baskı hataları var. Göndereceğim ama yayınevinde kimse yoksa boşuna gider geri döner kargo parası da gidiş geliş bana girer diye korkuyorum
Hoş değişim yaparlar mı emin değilim, taa 1 yıl önce fotoğraflarını @irbis’e göndermiştim gönder değişiriz demişti. Erindim ve kitapları okumaya bir türlü sıra gelmemişti. Ama artık göndermem gerek.
Son zamanlarda yazacakları kitap için öneri, görüş konusu açanlar görüyorum. Fakat konu açılır açılmaz kilitleniyor. Bunun sebebi nedir? Merak ettim. Böyle öneri istemek yasak mı yoksa yanlış yere açtıkları için mi kilitleniyor? @Bay_Karamsar
Aynı üye, aynı/denk içerikte birden fazla başlık açarsa konuyu kilitliyoruz, daha sonra da siliyoruz (Düzeltme: Arşivlemeyi tercih ediyormuşuz). Ama açtığı ilk konular kalıyor.
Hem üyenin amacına göre önceki konu başlıklarına odaklanılması hem de forumun aynı içeriğe ve başlığa sahip konularla dolmaması için bu işlemi uyguluyoruz.
Üyenin şu anki açık ve kapalı konuları aşağıdaki gibi:
Yanlış anlaşılma olmasın diye soruyorum kusura bakmayın. Şimdi böyle bir başlık açmak sorun değil lakin bu tarz başlıktan 2 veya daha fazla açmak sorun oluyor değil mi?
Aynı içeriği tekrar ve tekrar yeni konu açarak gündemde tutmaya çalışmak sorun. Tabii aynı kişi tarafınca açılmış, aynı içerikli, denk konu olacak. Ya da farklı kişiler aynı konu; örnek, “En Sevdiğin Film” bir de “Sevdiğiniz Filmler” gibi.
Arkadaşlar hal ve hareketlerinize dikkat edin, kendinize çeki düzen verin. Bakın yine çok değerli bir üye sizin yüzünüzden gitti. Lütfen ama.
Düzenleme: Arkadaşın sorduğu soruya yanıt alarak yazdım ancak ilgili konuyu sessize alan arkadaşların görmek istemediği bir konuyu istemeden de olsa göstermiş oldum. O yüzden ilgili kısmı gizliyorum.
Random gülünce banlanmayacağımı bilsem gülerdim
Neden gittiğini anlamıyorum.
Ya sessize aldığım konu burada da karşıma çıkıyor😄 Kurtulamıyorum, kader gibi bir şey😃 Ne banal, ne vıcık vıcık bir konudur o.
Bir de forumun seviyesi yüzde kaçta şu an? Acil bilgi lazım. Ona göre belki ben de kaçarım. Lol kere lol
Forumu vakit kaybı olarak görenlerin gidişi umurumda bile olmuyor.
Kayip Rihtim Forum çok güzel forum.
Ya çamur atmadan gitmeyi beceremeyen adamların durması da hata işte. Neymiş kendini forumdan 1 ay uzak tutmuş da rahatlamış.
Şaka gibi ama komik değil
Neyse işte giden gider ya. Gün gelir biz de gideriz. Eyvallah der gidersin. Ne çamur atıyorsun millete. Daha amiyane de konuşurdum da gerek yok.
Yeni sayılan bir üye olup bu tarz yazıları okumak çok daha kötü oluyor. Mart ayının sonunda üye olmuşum, çoğu üyeye göre çok yeni sayılırım. İnsan “Ben mi düşürüyorum bu seviyeyi?” diye sorgulayıp çekinmeye başlıyor… Yazdıklarımı elli kere kontrol etmeye başladım resmen…
Evet, ben de yeniyim ve kötü oluyorum. Belki benim yazılarım kötü diye düşünüyorum.
Bir gün benim foruma ilk geldiğimde nasıl bir ateşin ortasında kaldığımı anlatırım size.
@Arqonquin haksız mıyım ?
Seviye düşük diyenlerin tek tek neler söylediğini çıkarırdım ama gerek yok. Son tartışmada hatırlar mısınız bilmem forumda açtığı tek konu ikinci el kitap olup 20 tane mesajı olan adam seviyeden bahsediyordu. Kafaya taktığını değmez bence. Salla gitsin.
Ben de nispeten yeni sayılırım ve burası benim için kıyamet sonrası dünyada koşarken kazayla düşüp de bulduğum bir sığınak gibi oldu. Eski zamanlarını bilmesem de şimdiki zamanları, internetin diğer birçok köşesine nazaran daha takip edilebilir bence.