Tüm Rıhtım ailesine mutlu yıllar dileriim. Umarım herkes için güzel bir yıl olur.
Herkese mutlu,sağlıklı yıllar diliyorum.
2021 sorunsuz olacak galiba, 25 dakika geçti hiç sıkıntı yok…
Mutlu yıllar
2020 her ne kadar berbat bir yıl olsa da bu yıl epey şey öğrendiğim bir yıl oldu. Kendimi geliştirdiğim, dünyanın daha çok farkına vardığım bir yıldı. Ayrıca en önemlisi, 2020’de Kayıp Rıhtım ile tanışmış olmamdır. Buradaki çoğu kişi bana pek çok şey kattı. Seviyorum seni Kayıp Rıhtım. Mutlu, sağlıklı, güzel ve bol kitaplı bir yıl diliyorum herkese.
Yanlış hatırlamıyorsam, bunu asla okunmayacaklar listesine almıştım En çok satanlar diyince şüphelendim biraz.
@Haruka burda 1 saat yarım geçti hâlâ bir şey yok;)
Kimse seneye görüşürüz esprisi yapmamış.
Adana’da küçük çaplı bir savaş çıkmış olsa da, olur canım öyle şeyler Adana sonuçta burası diye düşünürsek harbiden sorunsuz yaklaşık bir saat geçti. Geriye kalan 8765 saat de böyle geçerse, umarım diyelim.
Büyük ikramiye çeyrek bilete çıktı ama 1 tanesi satılmış geri kalan 3’ü kasada kaldı. İlk defa böyle oldu sanırım. Demirören, piyango nasıl çekilir dersi verdi devlete.
Çekilişlere vs hiç inanmıyorum. Bana göre tüm büyük ikramiyeler her zaman devlete ya da kuruma kalır.
Kasa yine mi kazandı arkadaş.
Hemen sipariş geçeyim de şu muhteşem iki seti alayım. Teşekküer arkadaşlar. Nasıl böyle?
Pandemi yardım başvurum onaylanırsa ben de alıcam xd
3000 lira civarında cumhuriyet altını.
O yardıma iki tane alınır. Diğeri de benim için mi?
Esprisine gülünmeyen adam gibi oldu Yılın ilk ironisi boşa gitti.
Bence gayet barizdi. Üzerime oyunlar kuruluyor, kasıt arıyorum xd
Yapıyorlar bazen durduramıyoruz.
@SJack yılbaşı gecesinde bile işi ihmal etmedin. Takdir ettim.
Devrelerde biraz gecikme var ama idare ediyoruz.