Rıhtım Kamarası

Daha çok banlarsın nasıl olsa. :slight_smile:

Bundan sonra yeni üyeleri de kontrol etmek gerek. :robot:

1 Beğeni

Her zaman söylemişimdir yani şu forumda SJack gibi çalıkan, dürüst, sadık…
Berro başkan berro…

image

Yeni üyelere test uygulayalım bence. 10 soru soralım 8 doğrusu olan üye olabilsin. :buyucu:

2 Beğeni

Güney Kore’nin kişi başına millî gelir (Amerikan doları cinsinden) olarak diğer ülkelerle karşılaştırılması. Turkuaz renkli ülkelerin kişi başına düşen millî gelirleri Güney Kore’den yüksek, açık pembe ülkelerin ise düşük.

3 Beğeni

Olayı ne bu hesabın?

Ondan bundan hediye geldi ayağına bizi aptal yerine koymaya ve kitap aldığı satıcıları dolandırmaya çalışan bir şizofren çıktı eleman.

3 Beğeni

Hep kitap hep kitap nereye kadar :upside_down_face:

Biraz gülmek ve rahatlamak isteyenlere tavsiyemdir. Büyük üstat Ferhan Şensoy’un 1994 senesine ait bir oyunu.Seyircili Seyir Defteri | Ortaoyuncular 1994 - YouTube

2 Beğeni

Güzel taktikmiş. :slight_smile: tam uygulanası bir hareket.

4 Beğeni

Öykü yazmayı, yarışmalara katılmayı, dergilere öykü yollamayı vb. her şeyi neden seneler önce bıraktım sorusunun cevabı. Bu kaçıncı. Her seferinde de ifşa olurlar ama yine de bir şey değişmez.

4 Beğeni

Belediyenin Kültür-Sanat dairesi gibi bir birimi var, Alsancak’ta Türkan Saylan Kültür Merkezi binasının içinde. Tam yatış yeri, kim bilir nasıl özensizlikte bir yönerge ile yarışma yaptılar :grinning_face_with_smiling_eyes:

3 Beğeni

Şizofren hastalarını damgalamayın. Bir dolandırıcıya şizofren dediğinizde gerçek hastaları zan altında bırakırsınız.

1 adet gönderi şu konuya taşındı: Rıhtım’ın Evcil Hayvanları

:joy:

1 Beğeni

Arkadaşlar Yüzyılın En İyi Bilimkurgu Öyküleri’nin korsan baskısı dolmuş her yer. Aman dikkat. İnternet sitelerinde özellikle. 150 tl den başlıyor fiyatlar. Bir de kapak yazılarını ve roketi kabartmalı basmışlar alan gerçek sanıyor.
Ben asıl şey sormaya gelmiştim. Genel olarak bir konuda-alanda kitap tavsiyesi alabileceğimiz bir başlık var mı? Baktım herkes tek tek ‘Kitap tavsiyesi’ diye başlık açıp istemiş. Yoksa böyle bir başlık açılabilir sanki.

Böyle bir başlık vardı…

@Mystery Tavsiye başlıklar forum içinde çok karıştı. Herkes başka bir alanda tavsiye istedikçe başlık üstüne başlık oluştu.

Boş bir zamanda bu başlıkların komplesini kapatıp sıfırdan temiz başlıklar açmak lazım aslında. Yine de okuyanların önerdikleri kitaplar minvalinde bir başlık vardı. Eğer tavsiye istiyorsanız hazırda bulunan konulardan birisine yazabilirsiniz şimdilik.

Bulamadım ben. :confused: 20karakter

1 Beğeni

Buyrun hocam.

Bu da belirli bir kitabı sorma başlığı.

5 Beğeni