Rıhtım Kamarası

“Türk kadını, bu kez de milletvekili seçme ve seçilme suretiyle haklarının en büyüğünü elde etmiş bulunuyor. Uygar memleketlerin birçoğunda, kadından esirgenen bu hak, bugün Türk kadınının elindedir ve onu yetki ve başarıyla kullanacaktır.” Mustafa Kemal ATATÜRK

16 Beğeni

+1

Çekiliş için destek veririz forumun dinozorları. :slight_smile:

3 Beğeni
1 Beğeni

Bu ayın okuma etkinliği Devler oldu. Ocak ayı ise Tehlikeli Görüler’in etkinliği olacak :slightly_smiling_face:

Tarih olarak 10 Aralık uygun mudur? Daha erkene mi yoksa ileriye mi çekelim?

1 Beğeni

Kitap kısa zaten, çekiliş de yapmamız lazım,15-17 gibi desek başlangıca?

1 Beğeni

Çekiliş nasıl yapılacak? İnternet alışverişi konusundan anlayan, vakit bulabilecek birinin kitapları göndermesi lazım.

Olur hocam, hiç sıkıntı değil.

1 Beğeni

Ben İsmet’in konularından kopya çekip açarım. :face_with_hand_over_mouth: Amazon üzerinden yollamayı planlıyorum, böylece kargo da sıkıntı olmaz. Kalan detayları hallederiz bi şekilde.

2 Beğeni

Çekilişe bende destek olurum. Çorbada tuzumuz olsun :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

https://forum.kayiprihtim.com/t/devler-adrian-tchaikovsky-cekilisi/63126

Konu açıldı, çekilişe bekleriz arkadaşlar.

2 Beğeni

:metal:

1 Beğeni

Arkadaşlar merhaba, bir süre önce formda bir başlığa denk gelmiştim tesadüfen. Yabancı bazı sitelere bilimkurgu, fantastik öyküler gönderilmesi üzerineydi. Dört beş sitenin linkini paylaşmıştı konuyu oluşturan. Öykü gönderiliyordu bu sitelere. (Çok detaylı bakmadım aklımda bu kadarı kaldı) Geçenlerde ingilizce yazıp çizen bir arkadaşla sohbet açıldı, aklıma geldi ama linki bir türlü bulamıyorum. Kayıp rıhtımda olduğuna eminim. Bilen biri yardımcı olabilir mi?

1 Beğeni

Telefondan link atamadım siz aratıp bulabilirsiniz.

@berzah1

2 Beğeni

Niye bulamadığım belli, hiç böyle kalmamış aklımda. Teşekkürler @Lorien_archers

2 Beğeni

Teşekkür ederim, hiç aklımda bu başlıkla kalmamıştı doğrusu :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Podcast, şarkı vs. İyi dinlemişim bu yıl

2 Beğeni

:slight_smile:

Forum ahalisi olarak yıllık kitaplara ne kadar para harcıyorsunuz? Bunu tutan var mı?

1 Beğeni

Bu sene bir dosya açtım ve tuttum ben. Hangi ayda kaç kitap almışım, ne kadar vermişim vs alışveriş yaptıkça işledim. Bunu da çok fazla kitap almamak ve kendimi dizginlemek için yaptım biraz, işe de yaradı :joy: Forum ortalamasının altında kitap almışımdır bu sene o yüzden :smile: . Eve dönünce bakayım bir ara.

2 Beğeni

Gerek kitap fiyatlarınin geldiği nokta gerekse bu yıl yaşadığım ekonomik buhran sebebiyle bu yıl için ortalama 500 ila 1000tl arası diyebilirim aylık olarak.

2 Beğeni