Rıhtım Kamarası

Bu aralar BBC’de İngiliz Başbakan ve bakanları Danimarka/Venezuela konularında darlıyolar. Orda da bu kitaba dair espriler yapılıyor mudur acaba ? :slight_smile:

4 Beğeni

Mahallemizde birisinin kalbi kırılmış anlaşılan..

13 Beğeni

Belki de bir sanat çalışması denemesidir :slightly_smiling_face:.

9 Beğeni

Arkadaşlar Shakespeare ve Charles Dickens için biyografi kitabı arıyorum. Bildiğiniz okuduğunuz beğendiğiniz varsa bilgi verirseniz sevinirim.

Okuduğum, okumayı düşündüğüm ve elimde bulunan bazı kitaplardan bir liste sıralayacağım. Umarım faydası dokunur. İçerlerinde edebi eleştiri de bulundurmaktadırlar.

1. Park Honan - Shakespeare: Bir Yaşam (Yapı Kredi)
  1. Mîna Urgan - Shakespeare ve Hamlet (Cem) [Uzun zamandır yeni baskısı yok.]
  1. John James Ross - Shakespeare’in Titremesi, Orwell’in Öksürüğü (Yapı Kredi)
  1. Graham Holderness - Shakespeare’in Dokuz Yaşamı (Ayrıntı Lacivert)
  1. Elizabeth Foley , Beth Coates - Yetişkinlere Shakespeare (Alfa)
  1. Elliot Engel - Oscar Nasıl Wilde Oldu?: ve Diğer Edebiyatçıların Okulda Öğrenemediğiniz Yaşamları (Sel) [Uzun zamandır yeni baskısı yok.]
  1. Deniz Şengel - Dickens ve Sidney: İngiltere’de Ulusal Edebiyatın Kuruluşu (İstanbul Bilgi Üniversitesi)
  1. Stefan Zweig - Üç Büyük Usta: Balzac, Dickens, Dostoyevski (Yordam)
  1. Aleksandra Annenskaya - Zamanın Çocuk İşçisi Dickens (Etkin)
  1. Gilbert Keith Chesterton - Bir Dâhinin Yaşamı: Charles Dickens (Alakarga) [Uzun zamandır yeni baskısı yok.]
4 Beğeni

6 Beğeni

Land Art - Viyana Sanat Kolektifi’nin İtalya- Pidemont’da yapmış olduğu çalışma :slight_smile:

Arkaplandaki oyun nedir hocam?

Aion oyununun pvp sunucusu. Yaklaşık 12 sene önce oynardım. Tekrar aynı haliyle bulmanın sevinciyle tekrar oynamaya başladım.

1 Beğeni

Doğru görüyorsam Aion. Çok zaman gömmüşlüğüm var zamanında. :slight_smile:

@SJack Euroaion 4.8 mi?

1 Beğeni

Hayır. 1.2 en eski hali galiba. Benim oynadığım 1.5’di. :slight_smile:

1 Beğeni

1.2 çok eski gerçekten de. Denge pek yoktur ama hiç olmadı da zaten. :smiley: 2.0 ve 4.6 favori sürümlerimdi, sonra çok cıvıttılar.

Bana göre en iyi sürümü bu ve 1.5. Daha sonraları hiçbir zaman sarmadı. Çoğunlukla p2w olunca oynayasım gelmedi. Tekrar oynamak istersen link atabilirim. :smiley:

1 Beğeni

2.0’da Gladiator olsaydın sarardı belki. :slight_smile: Eşimle 2 yıl önce tövbe ettik biz, teşekkür ederim. (Infinite Aion sunucusunda tanışmıştık. :face_with_hand_over_mouth: )

1 Beğeni

Ben de Infinite’ye hasrettim işte. Bunu bulunca çok sevindim. O tövbe geçerli değildir bence ya. :smiley:

Private serverler zaman olmayınca her türlü p2w oluyor, artık pek mmo da oynamıyorum, geçti galiba benden. :smiley: Aion 2 güzel çıkarsa ona bi şans vereceğim ama eski günlerin hatrına.

Ben baktım. Infinite Aion’u seven biri Aion 2’yi gram sevmez. Çok kötü. Her göreve her yere uçarak teleportla gidiyorsun. Dungeon içinde yapboz oyunlar vs var. İtemleri yere atamıyorsun ve çantadan istediğin yere hareket ettiremiyoraun vs. Bir sürü puan verme sistemi var. Çok saçma kısacası.

O zaman Aion defteri kapandı diyebilirim, tüh. Gidiyim de bi köşede melankolik takılayım. :slight_smile:

1 Beğeni

1 Beğeni

Efsane 27 yaşında..
Dizi dünyasını değiştiren güzel işlerden biri..

8 Beğeni