Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Genelde Amazon’dan 1-2 adet aldığım kitapları paylaşmıyorum ama bu kapak için bir istisna yapayım. :slight_smile:

Everest cepte polisiye dizisinden. Bu dizide Osman Aysu, Raymond Chandler, galiba Ahmet Ümit v.d var. Ama Kara Brooklyn, Kara İstanbul ve Kara Manhattan kapaklarını film afişi gibi olması nedeniyle çok beğendim.

Kara … kitapların orjinali buymuş, Akashicbooks’un Noir isimli bir dizisi varmış, bu kitaplarda o dizidenmiş.

18 Beğeni

Black Friday’de Amerika’dan son 2021 model Kindle Paperwhite aldım. Normalde 140$ satış fiyatı vardı, Black Friday’de 105$'a aldım. Deri kılıf da 23$, merak edenler olabilir diye linkini bırakıyorum. Amazon.com

21 Beğeni

İdefix ve Amazon siparişim. İdefix’te 295 liralık kitaba 215 ödeyince İthakiler %50’den fazla indirimli gelmiş oldu.

@_Ged benim Haşhaş Savaşı kitabında tutkal sorunu yok seninki gibi, sanırım sana denk gelmiş. Kağıt ve kapak maalesef düşük kalite.

42 Beğeni

Martha Wells serisini uzun süreli araştırmalarım, niyetim ve @alper ve @Lucifer 'ın teşviğiyle aldım.
“Yaşlı Denizcinin Ezgisi” 'ni ise geçen gün Netflix’de izlediğim Tolga Karaçelik’in “Sarmaşık” filminde keşfetmemle almış oldum.

37 Beğeni

Kitapla ilgili övgülerinizi bana eleştirilerinizi @Lucifer iletmenizi rica ederiz. :slight_smile:

İyi okumalar @erdo

5 Beğeni

:grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:
Çok teşekkürler. Ne zaman başlarım bilmiyorum ama bittikten sonra mutlaka bildirim yaparım. İyi olur Alper’den kötü olur şeytandan diyelim. :grinning_face_with_smiling_eyes:

6 Beğeni

Umarım severiz. :slightly_smiling_face: Benimki değişime gitti. Güle güle oku abi. Yine harika kitaplar. :face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

@alper :joy:
Keyifli okumalar @erdo umarım seversin.

3 Beğeni

Hediye gelen ve aldıklarım bir arada.

41 Beğeni

Bu tarz kapakları ben de çok severim.

2 Beğeni

@SJack iyi okumalar dilerim ve sorumu sorarım :grinning: Asimov serisine başlamayı planlıyorum. İlk Galaktik İmparatorluk serisinden mi başlama mı önerirsin yoksa diğer Vakıf ya da Robot serisinden mi başlamalıyım?

2 Beğeni

Robot Serisi - Galaktik İmparatorluk Serisi ve Vakıf Serisi önerilen sıralamadır. Ama ben hep karışık gidiyorum. :joy:

4 Beğeni

Karışık mı gidiyorsun sen :joy: Robot daha tamamlanmadı, ona sonra bakarım. Ya Vakıf ya Galaktik İmparatorluk serisine başlarım ama önce hangisini okusam onu çözemedim. Galaktik İmparatorluk 3 kitap en iyisi başlangıcı onla yapayım, sonra Robot serisi tamamlanır ise Robot yoksa Vakıf’a geçsem iyi olur gibi :thinking:

2 Beğeni

Hepsiburadadan 5 TL tıkla kazan kuponu gelince ve süre de 1 saat olunca elimde normal hiçbir kitabı olmamasına rağmen %40 ta 30 Tl’ye özel baskı Dune görünce kuponla %50 ye geldiğini de hesaplayınca aldım. Dün akşam verdim siparişi, ben 10 da sabah kalkana kadar gelmiş, şifonyerimin üstünde buldum paketi uyanınca :innocent:

Uzun süredir bir Nutuk almak istiyordum kitaplığıma ama kısmet olmamıştı, sıra anca geldi ve Amazonda Nutuk diye arayınca komple bu seti gördüm 80 Tl’ye. Ama %90 bu kutu set normalde poşetli bir set ama hasarlıları kenara ayırıp az çok ayırt etmeden Amazon aldı onları ucuza satmak için. Çünkü set normalde 160 TL ve poşetli değil bayağı içi geçmiş bir paket lastiği ile sarılı geldi. Kutu hasarlıydı ve hepsinin sırtında en üstlerden bir dalgalanma halinde sıyrılma vardı ki bunlar benim için dert değil ama ikisinin sorunu cidden var sayılır. Nutuğun kapağının köşesi bayağı kopmaya yakın incelmişti ki arkadaki gereksiz bir iç sayfaya koli bandıyla yapıştırarak çözmek zorunda kaldım. Diğer bir kitabın da açılan taraftan 20 sayfa kadar içe doğru kıvrılmış sayfaları vardı, tek tek düzeltip çamaşır mandalları ile presledim. Kutunun da arkasını bantladım. Biraz sabır ve sebatla düzelttim elini yüzünü yapabildiğim kadar.

Ve son olarak Monster 2 yi bekletmenin ardından Marmara Çizgi 'nin sitesinden aldım. Yanındaki çizgi roman ise kargo bedava yapmak için aldım ki ben sipariş verdim 10-12 saat sonra zam haberi geldi. Tam zamanında almışım yani.

19 Beğeni

Reşad Ekrem Koçu üstadımızın çok değerli ve bir o kadar da okunulası eserleri… Büyük bir kısmını Kidega’dan 4 tanesi Kitapyurdu adresinden 2 tanesini ise Nadir Kitaptan temin ettim. Toplamda 27 eser. Çok mutluyum sapasağlam geldi çok iyi kargolanmıştı hepsi…

39 Beğeni

Bkm’den sipariş ettim semenderlerle savaş kitabının kapağı yamulmuş bir şekilde geldi :roll_eyes:

26 Beğeni

Harika! Güzel günlerde okuyun.

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim sağolun :relaxed::relaxed:

1 Beğeni

2022’de ki zam furyasına takılmadan son bi vurgun vurayım dedim. Esasında almak istediğim bir çok set var lakin beklmeye geçtim. Durgun Akardı Don, Pardayanlar, İsmail Hakkı Danişmend ve Enver Ziya Karal hocalarımın Osmanlı Tarihi vs vs…

Üstteki çekiliş sonucu arkadaşımdan geldi. Alttakiler ise annemden yeni yıl hediyesi.

31 Beğeni