Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Aramıza hoşgeldiniz :slight_smile:

4 Beğeni

Off sürü ve sonsuzluğun sonu ikisini de unutsam yeniden okusam:))

2 Beğeni

Bu serinin de her kitabın alıp hiçbirini okumadım ya, zengin ettim kadını :smile: hepsiburada nın bana tanımadığı indirime denk geldiği için almış bulundum yine.

20 Beğeni

İlk 3 kitabı başka yayınevinden okumuştum eskiden, fena değildir. Şimdi okusam sevmem ama aşklı meşkli sarmıyor beni pek. Seriyi bitti sanıyordum ben :smiley:

2 Beğeni

Kadın ne yazsa filmini çektikleri için, parası azaldıkça yeni film için kitap yazıyor bence :joy: Devamını değil de geçmişini yazıyor tek kitap tek kitap.

Bende eski yayınevindeyken kardeşime almıştım yıllar yıllar önce. 1-2 tanesini okuyup bırakmıştı galiba :sweat_smile: .

2 Beğeni

HP alaydın şu an sana nasıl teşekkürler ediyordu :joy:

2 Beğeni

:slight_smile:
Epson daha iyi, tanklı olanından alın bence. :slight_smile: Yedek tüpler ile ev kullanımında yıllarca götürür.

4 Beğeni

Sende eski HP’cilerdensin @alper bence :man_mage:

2 Beğeni

Muhtemelen olurdum ama benim yaşım yetmedi HP olmaya. :slight_smile:

2 Beğeni

Eğer okumadıysan 3.kitaptan itibaren olaylar karanlıklaşır ama ilk 2 kitabı pek sevmeyebilirsin genç yetişkin gibidir. HP’nin yaşı yoktur. Her yaşta okunur :slight_smile:

2 Beğeni

Okudum, okumam mı? Okumadığım kitap hakkında nasıl konuşayım bu kadar. :slight_smile:

2 Beğeni

Filmlerini izlediysen oradan da konuşursun :joy: @SJack 'i de darlıyorum, onu da HP fan yapacam :rofl:

3 Beğeni

4-5 sene önce falan forumda çok sayıda Potterhead vardı aslında. Şu siteden foruma gelenlerin büyük kısmı Potterhead.

2 Beğeni

Burayı takipteyim zaten, bizim rıhtımın kardeş sitesi oluyor sanırım. İnstagram’dan falan da takipteyim.

2 Beğeni

Ucuzkitapal 1 haftada tertemiz ve sağlam tedarik edilip gönderildi. 1200/200 kuponla çok uyguna geldi kitaplar. Hediye olarak kupa eklemişler.

33 Beğeni

6 Beğeni

34 Beğeni

Bir süredir bahsini ettiğim fumetti seçkilerim. Amazon, HB, Nadir ve Dolap’tan 2 haftada topladım.

Başka Yer’den iki kitap daha gelecek bayram sonrası, o grubu ayrıca fotoğraflarım.

26 Beğeni

Ankara Penguen kitabevinden aldı hepsini. İthaki Türkçe edebiyat , Dünya klasikleri ve Japon klasiklerinden yüzde elli indirim vardı. Tutamadım kendimi. İyi de yaptım. Bilimkurgu serisi yüzde otuz indirimli. Duyurmuş olayım.

26 Beğeni

18 Beğeni