Aramıza hoşgeldiniz ![]()
Off sürü ve sonsuzluğun sonu ikisini de unutsam yeniden okusam:))
Bu serinin de her kitabın alıp hiçbirini okumadım ya, zengin ettim kadını
hepsiburada nın bana tanımadığı indirime denk geldiği için almış bulundum yine.
İlk 3 kitabı başka yayınevinden okumuştum eskiden, fena değildir. Şimdi okusam sevmem ama aşklı meşkli sarmıyor beni pek. Seriyi bitti sanıyordum ben ![]()
Kadın ne yazsa filmini çektikleri için, parası azaldıkça yeni film için kitap yazıyor bence
Devamını değil de geçmişini yazıyor tek kitap tek kitap.
Bende eski yayınevindeyken kardeşime almıştım yıllar yıllar önce. 1-2 tanesini okuyup bırakmıştı galiba
.
HP alaydın şu an sana nasıl teşekkürler ediyordu ![]()
![]()
Epson daha iyi, tanklı olanından alın bence.
Yedek tüpler ile ev kullanımında yıllarca götürür.
![]()
Sende eski HP’cilerdensin @alper bence ![]()
![]()
Muhtemelen olurdum ama benim yaşım yetmedi HP olmaya. ![]()
Eğer okumadıysan 3.kitaptan itibaren olaylar karanlıklaşır ama ilk 2 kitabı pek sevmeyebilirsin genç yetişkin gibidir. HP’nin yaşı yoktur. Her yaşta okunur ![]()
Okudum, okumam mı? Okumadığım kitap hakkında nasıl konuşayım bu kadar. ![]()
Filmlerini izlediysen oradan da konuşursun
@SJack 'i de darlıyorum, onu da HP fan yapacam ![]()
4-5 sene önce falan forumda çok sayıda Potterhead vardı aslında. Şu siteden foruma gelenlerin büyük kısmı Potterhead.
Burayı takipteyim zaten, bizim rıhtımın kardeş sitesi oluyor sanırım. İnstagram’dan falan da takipteyim.
Ucuzkitapal 1 haftada tertemiz ve sağlam tedarik edilip gönderildi. 1200/200 kuponla çok uyguna geldi kitaplar. Hediye olarak kupa eklemişler.
Bir süredir bahsini ettiğim fumetti seçkilerim. Amazon, HB, Nadir ve Dolap’tan 2 haftada topladım.
Başka Yer’den iki kitap daha gelecek bayram sonrası, o grubu ayrıca fotoğraflarım.
Ankara Penguen kitabevinden aldı hepsini. İthaki Türkçe edebiyat , Dünya klasikleri ve Japon klasiklerinden yüzde elli indirim vardı. Tutamadım kendimi. İyi de yaptım. Bilimkurgu serisi yüzde otuz indirimli. Duyurmuş olayım.