Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Burayı takipteyim zaten, bizim rıhtımın kardeş sitesi oluyor sanırım. İnstagram’dan falan da takipteyim.

1 Beğeni

Ucuzkitapal 1 haftada tertemiz ve sağlam tedarik edilip gönderildi. 1200/200 kuponla çok uyguna geldi kitaplar. Hediye olarak kupa eklemişler.

31 Beğeni

5 Beğeni

29 Beğeni

Bir süredir bahsini ettiğim fumetti seçkilerim. Amazon, HB, Nadir ve Dolap’tan 2 haftada topladım.

Başka Yer’den iki kitap daha gelecek bayram sonrası, o grubu ayrıca fotoğraflarım.

23 Beğeni

Ankara Penguen kitabevinden aldı hepsini. İthaki Türkçe edebiyat , Dünya klasikleri ve Japon klasiklerinden yüzde elli indirim vardı. Tutamadım kendimi. İyi de yaptım. Bilimkurgu serisi yüzde otuz indirimli. Duyurmuş olayım.

22 Beğeni

16 Beğeni

BKM siparişim .

27 Beğeni

Hepsiburada kampanyası sağ olsun. @Black_Ice teşekkür ederim.

26 Beğeni

Ucuzkitapal’dan 13 gün önce verdiğim sipariş nihayet ulaştı. Kupa ve anahtarlığı hediye olarak eklemişler. Dünya Tarihi Ansiklopedisi’nde taşınmadan kaynaklı ufak deformeler var geri kalanında sıkıntı yok.

28 Beğeni

önlü arkalı

Biraz da sırttan

18 Beğeni

21 Beğeni

36 Beğeni

31 Beğeni

O parayla her birinden iki adet alırdık. :slight_smile:

1 Beğeni

:joy:

Kargo geriyor beni ya, yoksa aslında haklısın :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

21 Beğeni

Tamadres.

30 Beğeni

Geçen ay aldım bunları. Özellikle ‘‘Kuğu Şarkısı’’ kitabını çok merak ediyorum ‘‘Bir Oğlanın Yaşamı’’ yüzünden. Ama önce diğerlerini okurum büyük ihtimalle.

36 Beğeni

Işık Tugayını migrosta buldum indirimdeki kitapların içinde.
Diğerleri amazondan ucuz bulduklarımı aldım.
Kendimi kitap alımı konusunda biraz kısıtlamaya çalışıyorum. Geçen sene çok kitap almışım ama okuma alınan kitap kadar olmamış.

@MelihAntepli H.G.Wells’in havadaki savaş kitabını bilmiyordum. Yada daha önce başka bir ad ile mi basıldı acaba

@alper Oxford Antik Anadolu kitabı çok güzelmiş listeme ekledim bende.

33 Beğeni