Evet, biliyorum. O zaman yazarı tanımadığım için almamıştım. Bu kez kaçırmam artık
. Sonradan Savaş Lordu Yıllıkları’nın iki cildini aldım ve birini okudum. Yazarın anlatımı, dili gerçekten çok iyi. Türü seven herkese önerebilirim.
Ben de mesaj attım, cevap gelirse yazarım buraya. İnşallah Sharp serisini de basarlar.
Evet, o da var. Umarım Alfa tek kitap basıp hevesimizi kursağımızda bırakmaz ![]()
Haşhaş 3 şu an korkutuyor. Kitabın ismi gibi fiyatıyla da yakmasında ![]()
Etiket fiyatı minimum 200 lira olacaktır diye düşünüyorum.
Ciltli mi? Benim devreler yandı valla. Şimdi seriyi ciltli de mi yapacaklar? Yoksa bu şömizli şekline mi ciltli diyorlar?
Vay anasını uzun zamandır beklediğimiz kitaba bide ciltli diyor. ![]()
@SJack yok, şömizli olan da karton kapak geçiyor. Zaten tek tip bastılar bütün seriyi bu zamana kadar.
Haşhaş Savaşları 3 mü geliyor? Ben mi yanlış gördüm? Baya bir gözden kaçmış. ![]()
Onda da ciltliye girmiştik fiyatı Halis olur şimdi. ![]()
![]()
Oo Haşhaş’ı okumaya tam zamanında başlamışım ama, ciltlisine ayrı bandrol almıyorlar mıydı? Ciltli öksüz kalmış galiba şimdilik.
Haşhaş 3 ciltli beklerken Solaris ciltli görüyoruz
.
Ciltliyide en geç haftaya duyururlar muhtemelen hocam.
İçimden bir ses öyle diyor. ![]()
Beraber bandrol alırlardı hep. İçime ufaktan bir kurt düşmedi değil ama bekleyelim bakalım bende kısa süre içinde gelir diye düşünüyorum
.
Önce ciltli gelebilir belli olmaz. Gerçi fiyat pahalıysa daha kabul edilebilir olan ciltsizi önce çıkartmayı düşünmüş olabilirler. Bilemedim şimdi.
Solaris ve ciltli mi ![]()
![]()
Solaris’in ciltlisi geleceği için basımı bekletmiş olabilir Alfa. Bakalım ciltli dedikleri nasıl bir şey olacak.
Ben de en az 200 bekliyorum ciltsizi. ![]()
140 ya da 150 olur bence
2.kitap etiket fiyatı 110 liraymış. Keşke 140-150 olsa ama çok iyimser olur öyle. Senin güzel hatırına 180 TL olur gibi
Ama ben 200 bekliyorum ![]()
Keşke yine 110 liradan çıksa ![]()