Knut Hamsun’un telif hakları düşmüş. Can Yayınları 3 kitabını basmış.
Dizi haberi yapıldığında çevirmenler eski çevirileri gözden geçirmeye çoktan başlamıştı. İthaki’nin kataloğundaki çoğu kitabın dizi veya film haberi çıktığı için denk gelmesi kaçınılmaz
1984Hayvan Çiftliği sonrası her şey mümkün bence. Çıkabilir.
İhtimal vermiyorum
Hayvan Çiftliği demek istemiştir arkadaş muhtemelen.
Özelde yapılan 1984 muhabbetinin üzerine denk gelince kelime hatası olmuş. Evet Hayvan Çiftliği kastedilen.
Bir atasözü derki ; " ithaki dir ne yapsa yeridir"
Goodreads sitesinde Zaman Çarkı ve Harry Potter’ın da tür tanımları arasında “Science Fiction Fantasy” bulunuyor
Spekülatif Kurgu eserleri genel olarak Bilimkurgu üst başlığında topluyorlar.
Amber Yıllıkları Fantastik bir kitap ama daha çok satılsın diye bilmkurgu klasiklerinin altına koyarlarsa hiç şaşırmam. Zelazny de bilimgurgu ağırlıklı bir yazar olduğu işin öyle yapabilirler gibi geldi şu an bana .
Benim tahminim Malazan gibi Zaman Çarkı gibi basılacak.
Valla arkadaşlar görsel BK Klasiklerini hatırlatmıyor değil. Ben de her an her şey olabilir diyorum.
Mümkündür.
Çok yoğun BK öğeleri olsa da fantastik öğelerde aşırı. Ama Bk içinde basmak seriye ayıp olurdu. Sanmıyorum…
İthaki bunu okuyup “Challenge acccepted!!” demesin?
BK olmasın! Hayvan Çiftliği benim için sorun değildi ama Amber sorun. Seriyi komple takip eden biri olarak zaten elimde Amber var. Üzülürüm…
Ölü Dağcıları karanlık kitaplığa, Tohumdan Hasadayı da japona koyarlarsa Amber de bk olur bence.