Peki o zaman nasıl derseniz.
İthaki Yayınları Modern Serisi 24. Kitabı
Benjamin Button’ın Tuhaf Hikayesi’nin tam metni Can Yayınları’ndaki kısa modern serisinde mi? İş Bankası’nın baskısı yalnızca 50 sayfa. İş Bankası’nı her zaman tam metin bastığını bildiğim için karar veremedim. Can’daki de 180 sayfa falan. Orijinal dilinde de 80 sayfa. İnceleyen var mı? Arada kaldım.
Can yayınları baskısında bir adet daha öykü var o yüzden kalın.
Çok teşekkür ederim. Şu an rahatladım.
İthakiden yeni bir dc çizgi romanı geliyor.Planetary adında. Goodreadste 4cilt gösteriyo. Swamp thinge ne oldu acaba?
Planetary’i dilimizde göreceğimize dair hiç umudum yoktu ,harika haber
Swamp Thing Eylül gibi çıkacaktı sanırım
Benimde merak ettiğim bir durum var,Sandman’ın ne zaman tamamlanacağını çok merak ediyorum Yanılmıyorsam 3 cilt kaldı,acaba yıl sonuna kutulu Sandman yetişir mi?
İthaki BKK’nın yeni kitabı belli oldu mu
Sandmande 2 cilt kaldı ama ben yıl sonuna yetişiceğini zannetmiyorum.Çok fazla kitap vardı söz verdikleri umarım en azından 9.kitabı çıkar.
- Cilt biraz daha kalın bir cilt çevirisi uzun sürüyor demişlerdi ben sorduğumda. Geçenlerde ufak bir paylaşımına denk geldim ama emin değilim. Bu sene bitmeden çıkar ama ona inancım tam.
Sandman 2 değil 3 cilt kaldı. Overture da basacaklar.
Bilimkurgu Klasikleri yeni kitabı bayramdan sonra çıkacak dememişler miydi? Neden hala açıklanmadı?
Aynen onu bekliyorum ben de.
Emma sonunda…(20 karakter)
Transmetropolitan duruyorken planetary nerden çıktı acaba
Bayramdan sonra, demişlerdi. Bayramdan hemen sonra değil. Bir ay sonrası da, bayramdan sonra oluyor sanırım