Yeni Kitap Haberleri

Benimde merak ettiğim bir durum var,Sandman’ın ne zaman tamamlanacağını çok merak ediyorum :smiley: Yanılmıyorsam 3 cilt kaldı,acaba yıl sonuna kutulu Sandman yetişir mi? :thinking:

1 Beğeni

İthaki.

11 Beğeni

İthaki BKK’nın yeni kitabı belli oldu mu

Sandmande 2 cilt kaldı ama ben yıl sonuna yetişiceğini zannetmiyorum.Çok fazla kitap vardı söz verdikleri umarım en azından 9.kitabı çıkar.

1. Cilt biraz daha kalın bir cilt çevirisi uzun sürüyor demişlerdi ben sorduğumda. Geçenlerde ufak bir paylaşımına denk geldim ama emin değilim. Bu sene bitmeden çıkar ama ona inancım tam.

Sandman 2 değil 3 cilt kaldı. Overture da basacaklar.

1 Beğeni

Bilimkurgu Klasikleri yeni kitabı bayramdan sonra çıkacak dememişler miydi? Neden hala açıklanmadı?

1 Beğeni

Aynen onu bekliyorum ben de.

Emma sonunda…(20 karakter)

Transmetropolitan duruyorken planetary nerden çıktı acaba

Bayramdan sonra, demişlerdi. Bayramdan hemen sonra değil. Bir ay sonrası da, bayramdan sonra oluyor sanırım :thinking::thinking:

Heyecan tavan :slightly_smiling_face:

23 Beğeni

2001 devam kitabı bence.

1 Beğeni

Bana verilen son cevap bu şekildeydi

5 Beğeni

Onun için kozmik uzay bebekli bir şey konulmayacak mıydı? 2010 uzay destanı aklımda öyle kalmıştı.

Serinin en güzel kapak tasarımı olabilir eğer bu şekildeyse :star_struck:

1 Beğeni

Murat K. Beşiroğlu’ndan bir bilimkurgu romanı daha.

Arka kapak yazısı:
“Ölüp ölüp dirilen sadece sen değilsin. Bizler mantık, irade ve düşüncenin ürünleriyiz. Düşünceler ölmez, zorbalıkla bize hiçbir şeyi dayatamazlar,” dedi Albatros, öylesine coşmuştu ki neredeyse ayağa kalkıp slogan atacaktı.22. yüzyılın başlarında Dünya Federasyonu zaman yolculukları üzerinde sıkı bir denetim uygulamaktadır. Saygın bir zaman teknolojileri uzmanı olan Demir,geçmişe yaptığı izinsiz yolculuğun ardından bir kanun kaçağına dönüşür veBirleşik Haberalma Teşkilatı ajanları ile arasında bir kedi fare oyunu başlar.
Sanal edebiyat şehri Litera’dan, Venüs’ün Von Neumann balon kentine, Singapur uzay asansöründen,Jiron silindir şehrine uzanan macerası sırasında Demir romantik düşlerinden kaynaklanan yanılgılarıyla yüzleşmek zorunda kalacaktır.

7 Beğeni

Tanzimat Devrinde Osmanlı Mahallî İdareleri (1840 - 1880), 2020

Gözat

3 Beğeni

2020 sonuna bir umut kutulu Sandman gelir diyordum ama bu mesajla birlikte umudum kalmadı.Büyük ihtimal 2021’in ilk yarısında çıkaracaklar :pensive:

Gönül ister bu ay peş peşe 2 cildi çıkarsınlar ama bakalım :thinking:

İntihal olacaktı sanırım.

1 Beğeni