Zaman Çarkı

Linç yemeyeceksem beğendim ben :sweat_smile:

1 Beğeni

Bizdeki baskılar daha iyi. Bu ay içinde ekimdeki tüm setleri çıkartacağım. Kendime ait 1. baskıları bırakacağım sadece.

Keşke tüm serinin metnini elden geçirip tekrar satışa sunsalar.

1 Beğeni

Seni linçleyen karşısında beni bulur Melihim, sonra beraber linç yeriz :joy: . Ya bence Zaman Çarkına hiç yakışmamış bu farklı ve düz renkler.

Ama başka daha düşük hacimli serilerde güzel durabiliyor. Mesela bizdeki Alfa nın bastığı Jonathan Strange ve Bay Norrell lar vardı 3 leme 3 farklı renk ama yanyana çok güzel duruyordu. Geçen kitapçıda gördüm yan yana :smile: .

@Artorias bende de ciltli 1. baskılar var ama renkleri falan attı iyice şömizlerin :smiling_face_with_tear: Şimdiki ciltliler hiç o kalitede değil ama, tekrar ciltli Türkçe yeni bir baskı gelse malzeme kalitesinden almam muhtemelen.

1 Beğeni

Eyvallah. Zaten biz linç yersek @SJack de bizimle linç yer :joy: Ahmet’i de kattım olmayan lince :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Sahi ben nasıl dahil oldum bu olaya? Zaman Çarkı ile tek alakam amazonun yaptığı dizinin ilk 3 bölümü. :joy:

2 Beğeni

Ben ve Özer linç yerken kenardan izleyecek halin yoktu ya :joy:

2 Beğeni

Zaman Çarkı konsepti üzerine bir hikaye yazıyorum. Yarıya geldim sayılır. Dördüncü çağda geçen bir hikaye. İnternet üzerinden parça parça yayınlamayı düşünüyorum. Siz ne dersiniz? Telif ile ilgili başım ağrır mı yoksa takan olmaz mı? :slight_smile:

Biraz önce birinci bölümü yayına aldım. Bakalım siz ne düşüneceksiniz:

http://romanyorum.com/

3 Beğeni

Yanlış bilmiyorsam ana senaryo ve karakterlere değinilmediği sürece Robert Jordan evrende geçecek hikayelere izin vermiş

Okuyanlar yorum yazabilir mi? Devam edince okunacak bir hikaye var mı?

geçen gün iş yerinde şöyle bir şey bastım. Gerçekten çok güzel oldu, arada bir kontrol ediyorum :sweat_smile:

16 Beğeni

Benim de şu videolarda görünen versiyonu vardı da, depremde düşüp kırıldı, attım gitti o yüzden. :smiley:

3 Beğeni

çok geçmiş olsun. görseli redditde bulmuştum linki bırakıyorum kullanmak isteyenler bakabilir.

Imgur

6 Beğeni

İthaki niye bu seride de şöyle güzel bir poster yapmamış ki? 5.kitabın sonlarına geldim, çok iyi bir seri. 6.kitaba geçmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.

3 Beğeni

Forumda birisi interaktif bir harita paylaşmıştı. Okurken ben oradan takip ettim. Akılda canlanması için güzel oluyor.

1 Beğeni
  1. Kitabın yeni baskılarında güzel renkli bir harita vardı, diğer kitaplarda var mı hiç bilmiyorum.
1 Beğeni

Şansımıza küselim o zaman :smiling_face_with_tear: Benden çıkmadı ve hiçte görmedim o haritalı baskıyı. Acaba sadece ciltliler de mi var, yoksa ciltsiz baskılarında da var mı :thinking: Bir ara kitapevi gezmem sırasında bakayım bir.

15-20 sene önce ayrı harita basılmıştı, kitap fuarında vermişlerdi bana ama evde nereye koydum bilemedim şu an :sweat_smile: .

Evde bulamadım ama forumda buldum :smile: ;

2 Beğeni

Yorumlara baktım da kimsenin haberi bile yokmuş, o zamanlar yeni alanlarda da çıkmamış. Kitabevine gidince 14.kitaba bakayım bir.

1 Beğeni

Kitapla çıkan bir şey değildi ya sanki bu harita, fuarda dağıttıkları bir eşantiyondu :smile: . Şimdi biraz daha düşündüm, ortaokuldaydım. 20 senesi kesin var :joy: . Bir de ayraç paketi gibi bir şey vardı. Muhtemelen 3.-4. ciltleri anca basmışlardı.

Ek olarak yaptıkları bir bunları biliyorum, sonraki yıllarda baskıların hiçbirinde böyle bir çalışma görmedim.

Good old days :smiling_face_with_tear: .

1 Beğeni

Yoksa yapacak bir şey yok. Ayraç falan şimdi de çıksaymış keşke :smiling_face_with_tear: Malazan’ın kıymetini bilelim. Hem poster hem ayraç var :sweat_smile:

2 Beğeni