Zaman Çarkı

:joy:

5 Beğeni

Hala daha üçüncü kitabın hatta belki de serinin en büyük plot twistini BAM diye fragmanda kullanmalarına inanamıyorum ya. Bu arada Rosamund Pike yapımcı olunca acaba Moiraine’in hikayesi kitaptaki gibi devam etmeyecek bu mu bize plot twist olacak diye düşündüm.

2 Beğeni

Bir de buna bak istersen. :grin:

1 Beğeni

Amyrlin’in beline taşla vurmuşlar sfdsdf

1 Beğeni

O sahneden önce ne güzel pizza dilimler gibi sütunları dilimliyorlar rüzgar ile. Amyrlin’e gelince taş fırlattılar. Arkalarında kocaman Amazon var. Bütçe desen gani gani ama yaptıkları işe bak. Her şeyin ölçeği küçücük. Kafalarındaki fikirler bile küçük. :sweat_smile:

1 Beğeni

Sen böyle yazınca tekrar izledim fragmanı. Yine fark etmedim twisti. Sonra şu 10 dk’lık videoyu izleyince anladım, heee dedim. Yani twist’i anca kitabı okuyanlar anlar, okumayan için çok bir şey ifade etmeyecektir. O yüzden çok da hatalı görmüyorum.

2 Beğeni

Bunlar hep Game of Thrones yüzünden oldu. :slight_smile: Bu kadar mükemmel bir uyarlamadan sonra bu olanlar çok kafaya takılıyor.

1 Beğeni

Dizinin bize bıraktığı ender güzel şeylerden

4 Beğeni

Kaos Lordu’nu anca bitirdim. :grin:

Güzel kitap bu arada. Beğenmeyen de çok gibi sanki ama.

7-8-9-10 hakkındaki yorumlardan sonra, başlayasım yok. :grin:

5 Beğeni

Bende 7.kitaba geçtim. Kaos Lordu yeni bitti. Güzel ya, okunur. Göz korkacak bir şey yok. Anlatım iyi bence.

3 Beğeni

Ha gayret… Çoğu gitti azı kaldı. :sweat_smile:

2 Beğeni

Kaos Lordunu beğenmeyen mi varmış?

8 ve 10 asıl sıkıntılı olanlar. 7 ve 9 iyi kitaplar, bir 4-5-6 değiller tabi.

1 Beğeni

Okudum sağda solda biraz durgun kitap diye.

@Buyifix bitti ya bişey kalmadı. :grin:

@J.S gelirim yakında.

2 Beğeni

O kolay ya. Daha başlamadım, geçede bilirsin :joy:

1 Beğeni

Kaos Lordu beğenmeyenler de kim? Zaten yeterince yaşlandık. 1 yaşımıza daha bastırmayın. :sweat_smile:

1 Beğeni

Okumuş olsaydı beğenmeyen okur kesinlikle sıfırcı hoca @SJack olurdu. :slight_smile:

3 Beğeni

Onun sağı solu belli olmaz. Bu sıcak yaz günlerinde eksi puan bile verebilir :joy:

2 Beğeni

Bir kitabını almıştım ama hiç okumadım. Fırtınaışığı’ndan sonra belki bir şans veririm. Tabii ondan önce Malazan var.

2 Beğeni

7 idare eder, 9’un sonu epik, 8 berbat, 10 ise 9’dan sonra kelimeler tarifsiz. Büyük hayalkırıklığı ve vasatlık.

2 Beğeni

Absürd gelebilir ama diziyi izledikten sonra kitapları merak ederek satın almaya başladım normalde hiç hevesim yoktu dizi ile evreni kendine çekti. Belki daha önce sorulmuştur ama spoiler yememek için yukarılara çıkmadan danışmak isterim. Yanlış görmediysem 2. Kitabın çevirmeni farklı Niran yerine Büşra adlı çevirmen gözüküyor. Bunun sebebini bile var mı? Çeviride herhangi bir dezavantaj oluşturuyor mu? Diğer kitaplarda durum nasıl? :folded_hands:

1 Beğeni