Agape
(Hiçliğin Bekçisi...)
Ekim 27, 2019, 6:27ös
131
Böyle bir şey olacağını sanmıyorum fakat detaylı bir inceleme yapabilirsen eğer Liman Kütüphanesi’nde başlık açabilirsin. Böylece kitap hakkında konuşmak isteyenler veya incelemelerini eklemek isteyenler uzantılarını ekleyebilirler. Ben de bu sebeple mesela sevdiğim serilerin incelemelerini yapıyorum zaman zaman. Hem seri hakkında konuşabiliyoruz hem de başlığa giren kişi kitaplar hakkında bilgiler bulabiliyor.
[görüntü]
“Söz sessizlikte, ışık karanlıkta, yaşam ölürken; bomboş gökyüzünde uçarken parlar atmaca.”
Ben ve içimdeki benlerden herkese merhaba (selam, hey, n’aber, hımpf…) Bildiğiniz üzere geçen sefer şuradaki incelemeyi yapmıştık. Tam da bu incelemeden sonra aklımıza “Acaba Kraliçemiz, canımız Ursula K Le Guin’in Yerdeniz Serisinin şöyle detaylı bir incelemesi var mı acaba?” diye düşünmüş ve bizi tatmin edecek bir incelemeye forum içerisinde erişememiştik. …
Herkese Merhaba,
Artık bildiğiniz üzere ben ve içimdeki benler olarak -bir tanesi hâlâ aynı- sevdiğimiz serilerin incelemelerini yaparak sizleri masrafa sokmayı seviyoruz. Belki diğer iki incelememizde tam olarak başarılı olamamış olabiliriz ama bu incelemeden sonra başarılı olacağımıza inanıyoruz.
Mitolojik yaratıklar elbette hepimizin ilgisini çekiyor. Hem kurgu hem de kurgu olmayan birçok kitapta bu mitlere rastlamışızdır fakat belki de birçoğunun nereden geldiğini, coğ…
[david_eddings__the_belgariad_by_entropist2009_db19haz-pre]
“Bir gün, Tanrı Aldur bir çocuk kalbi büyüklüğünde, küre şeklinde bir taş aldı ve yaşayan bir ruh haline getirene kadar elinde evirip çevirdi. İnsanların Aldur Taşı dedikleri bu canlı mücevherin gücü çok büyüktü ve Aldur onunla mucizeler yarattı.”
Epik fantezi türünde yazan Amerikalı yazar David Eddings’in “Belgariad Serisi”ni sizler için ben ve içimdeki benler olarak güneşli bir kış sabahında, bir yandan kahvemizi yudumlayıp bir yan…
2 Beğeni