Kırmızı Kedi Türk Devrimi Dizisi (@MelihAntepli istek sahibi)
Cahit Sıtkı Tarancı
Erendiz Atasü
Milan Kundera
Thomas Mann
Oya Baydar
J.M. Coetzee
Lee Child
Kronik Kitap Haçlı Seferleri Tarihi
Kronik Kitap Avrupa Tarihi
Nora Roberts
@Tahsin_Avci Kabalcı Yayınevi’nin Hümanistas dizisi üzerine biiraz araştırma yaptım malesef net bilgilere ulaşamadım. Benim listeleri hazırlamamdaki en önemli kaynaklardan birisi yayınevlerinin kendi siteleri oluyor. Ancak Kabalcı Yayınevinin internet sitesi uzun süredir hazırlık aşamasında görünüyor. O nedenle konuyu açamadım.
@MelihAntepli şuan 6 kitaplık olan seri mi? Eğer o ise isteğini 5 numaraya yazıyorum.
Herkesin isteğini elimden geldiğince karşılamaya çalışıyorum. Herkese keyifli sohbet ve okumalar.
9 Beğeni
MelihAntepli
(Kendi özgürlüğünün kendi efendisi yine kendisi)
358
@fortknoxt Kırmızı Kedi’ den çıkan Türk Devrimi Dizisi’ de güzele benziyor. İlgi çekebilir.
Edit:
Federer, Neymar, Ronaldo, Suarez kitapları da varmış benzer kapaklı.
Farklı kapaklı olarak da Messi, Neymar, Suarez, Agassi, Sharapova, Djokoviç, Muhammed Ali, Schumacher, Phil Jakson kitapları var.
Ama Messi, Neymar ve Suarez kitapları iki farklı kapak da aynı yazardan. Yani yeni baskılarda yeni kapak tasarımına geçmişler galiba.
Manga serilerini görünce aklıma geldi aslında Yayınevlerine göre basılan manga serileriyle ilgili bir konu olsa çok iyi olabilirdi. Yayın evlerinin sitelerinde bile düzgün bulmak mümkün değil.
Mesela :
Gerekli şeyler
One Piece 43/belirsiz
Naruto 44/72
Akira 1/6
.
.
.
Akılçelen
Death Note 12/12
FMA tüm seri
.
.
.
Gibi bir liste çok şahane olurdu.
Vaktiniz varsa böyle bir konu açarsanız çok memnun olurum. Bir çok yazarı ve seriyi sayenizde çok rahat takip edebiliyorum. Okuma rehberine katkıda bulunan herkese teşekkür ederim.
Çoğu mangayı hazırladım zaten. One Piece sitede mevcut. Şimdi arkadaşların istekleri var onları toparlıyorum. 1-2 hafta içerisinde yine toplu konu açacağım. Genellikle her ay toplu konu açmaya çalışıyorum.