Farklı bir bakış açısı…
Bence şartlar iyi, para da istememiş mis ![]()
Pars (cadının kedisi ama bana kalırsa kedi değil, Profesör Mcgonagall o) ile aranı iyi tutarsan televizyon işini çözersin ![]()
Ortaçağ’da Entelektüeller’i ve bu konuyla ilgili bir iki kitap daha okuduğumda Avrupa’yı Kurmak Dizisi’ne çokça göz kırpıldığını fark etmiştim. Daha başlayamadım seriye ama ilginizi çekeceğini düşünüyorum. Avrupa’yı Kurmak Dizisi
Süper oldu bu. Çok işime yarayacak.
Çok teşekkür ederim hocam. Detaylı baktım. Bazılarını okudum, bazılarını duydum. Bazılarını hiç duymadım.
Harika bir liste, ekran görüntüsü aldım. Emeğine sağlık cidden. 
Müthiş kitapları mevcut.
Arkadaşlar merhaba, ‘‘tekrar baskısı yapılacak kitaplar’’ sayfasını bulamıyorum. Rica etsem bir link atabilir misiniz?
Teşekkür ederim dostum.
@Mozart hocam evet bastılar ama ince seri olanlardan bilindik sanatçıları bastılar. 64 sayfa. Yanlış hatırlamıyorsam 8-10 sanatçıyı bastılar. Öyle ciltli işlere girişmediler.
Konuyu buraya taşıdım. @SJack kızıyor sonra. Haklısın ama cidden. 
Şimdi buldum şurada bastıkları kitaplar gözüküyor. Çokta ciddi bir iş yapmamışlar gibi.
Yaşa, eline sağlık. Aynen 64 sayfalık fasiküller o. Ayrıca şimdi hatırladım, zamanında kendi kitapevlerine Taschen’in kitaplarını da getirmişlerdi.
Ben nedense Taschen ile Boyut Yayınlarını benzetiyorum. İkisinin kitapları da çok güzel, tam koleksiyonluk ancak fiyatları uçuk.
Kesinlikle ama Boyut Yayınları’nın bazı kitapları içi boş. Bir tanıdık var, Boyut’un tüm kitaplarını alıyor. Oradan biliyorum.
@SJack kızdığı zaman hemen Kidega kodu sor. Pamuk gibi yumuşar 
Ben kızmıyorum arkadaşlar. Tüm suç robotun. @MelihAntepli kidega diyince akan sular durur. Ama bu aralar su da buz tutmuş haberiniz olsun.
Arkadaşlar cahilliğime vermenizi isteyeceğim bir sorum var: ALFA’dan çıkmış neden 5 tane Üç Silahşörler var? 1 tane normal Üç Silahşörler var (sarı kapak) sonra 3-4-5 diye gidiyor ve yirmi yol sonra isimli bir kitap daha var. Okuma sırası nedir ve İş Bankası’ndan çıkmış versiyon sadece 1. kitabı falan mı kapsıyor (yoksa kısaltılmış mı)? Tüm kitapları okumaya değer midir?
Üç Silahşörler 20 Yıl Sonra serinin ikinci kitabı. Kalan 3 kitap ise daha önce Türkçe’ye çevrilmemiş olan Bragelonne Vikontu (3), Louise De La Valliere (4) ve Demir Maskeli Adam(5) kitaplarıdır. İş Bankası henüz birinci kitabı yayınladı, kalan kitaplar çevrilip yayınlanır muhtemelen, en azından ikinci kitap kesin ama kaç yılda tamamlanır meçhul. Tüm kitapların okunmaya değer olup olmadığı biraz öznel olacağından ilk kitabı denemenizi öneririm. Severseniz devamını da okursunuz ve hâttâ daha fazla şövalyelik macerası dilerseniz Pardayanlar’a da başlayabilirsiniz. Ben tümünü tavsiye ederim. 
Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için ![]()
Yeni Android telefon aldım. Artık foruma telefondan girmek istiyorum. Uygulaması var mı yoksa hangi tarayıcıdan daha rahat giriliyor?