Bir Yılın Kitapları (1000Kitap 2020 Okuma Raporu)

Kullanıcıların GoodReads’teki yıllık özetlerini paylaştığı bir başlık açılmış. Neden 1000Kitap’taki özetlerimizi de paylaşmayalım dedim :slight_smile:

Bende durum böyle peki ya sizde nasıl ?

14 Beğeni

Şimdilik durum bu. 10 kitap daha okurum herhalde yıl bitene kadar.

9 Beğeni

Corona sağolsun bu yıl okuma rekorumu kırdım.

11 Beğeni

Bu yıl kaydolduğum için eklediğim her kitap bu yıl okumuşum gibi görünüyor.

3 Beğeni

Sitede bulunmayan kitaplar ve çizgi romanlar var. Onlarla birlikte 188 aslında. Eksik kitap ekleme aparatından beceremedim, bir bilen varsa ve yardımcı olursa iyi olur aslında.

Aktif olarak yeni kullanmaya başladım. Bu seneyi girdim ama geçmiş yıllar için çok üşeniyorum… Yıllardır kağıt kalemle not tutan biri olarak sanala geçmekte geç kaldım sanırım.

10 Beğeni

Eksik kitapları ekleyemezsiniz ama şuradan bildirirseniz kütüphaneciler size yardımcı olacaktır.

1 Beğeni

Son olarak Zaman Çarkı’nın 8. kitabını okuduktan sonra 2020 senesini kapatmış olurum. :mage:‍♂

7 Beğeni

Naçizane ben de şöyle paylaşayım. :slight_smile:

10 Beğeni

Kitap ismini, yazar adını ve açıklama kısmını dolduruyorum fakat tıklayacağım butonu bulamıyorum. :roll_eyes: Uygulamadaki bir eksiklik mi? Öylece ekranla bakışıyor ve bir onay butonu ve saire bulamıyorum. Bilgisayardan mı yapmak gerekiyor yoksa?

1 Beğeni

Buraya da yazayım :sweat_smile:

14 Beğeni

Ben de bunu fark ettim o yüzden geçmiş senelerden bir kitap eklemek istediğimde okuma tarihi kısmını değiştiriyorum ve bu şekilde kitap bu seneye dahil edilmemiş oluyor.

Eklediklerini silip tarih kısmını güncelleyerek yeniden ekleyebilirsin.

1 Beğeni

Elimde dönüşümlü okuduğum 4 kitap var. Onlar da yıl sonuna kadar bitecektir.

13 Beğeni

Siz söyledikten sonra fark ettim uygulama arayüzünde bir problem var galiba bende yazının tamamı çıkmıyor

Tarayıcıdan girince sıkıntı olmuyor galiba

1 Beğeni

Şimdi anlaşıldı. Üşenmezsem tarayıcıdan ekleyeyim tek tek. Çok teşekkür ederim. :slight_smile:

1 Beğeni

Rica ederim :slight_smile: 20 karakter

Bu da benden gelsin. Sizin için uygulama yükledim. Normalde chrome kullanıyorum. Rapor yerini zor buldum. Okumak istedim birkaç kitap daha var. Ama özetle yılım böyle geçti. Hepsi roman öykü değil tabi. 70 tanesi çizgi roman/manga.
Benim için çok güzel bir yıl oldu. Daha nicesine. :buyucu:

18 Beğeni

200’ün üstünde kitap görünce mutlu oluyorum. :slight_smile: Ben 37’de kalmışım.

2 Beğeni

144 bin dakika okumuşsunuz benim neredeyse on katım :astonished:

Aslında kitapları çok dakik işaretlemedim. Daha kısa olması gerekti bence. İşim gücüm azdı, okuyup durdum. Çok da büyük bir şey değil aslında. :smiley:

2 Beğeni

Arada 1 kitap kaynamış sanırım, Goodreads’te 20 kitap gözüküyor, neyse 2 kitap var bitmesi gereken, onları da eklerim. Her gün 35 dakika okuduğumu da nereden biliyor, sahiden de otobüsle yol 35 dk, garipmiş :smile:

6 Beğeni