Sitede bulunmayan kitaplar ve çizgi romanlar var. Onlarla birlikte 188 aslında. Eksik kitap ekleme aparatından beceremedim, bir bilen varsa ve yardımcı olursa iyi olur aslında.
Aktif olarak yeni kullanmaya başladım. Bu seneyi girdim ama geçmiş yıllar için çok üşeniyorum… Yıllardır kağıt kalemle not tutan biri olarak sanala geçmekte geç kaldım sanırım.
Kitap ismini, yazar adını ve açıklama kısmını dolduruyorum fakat tıklayacağım butonu bulamıyorum. Uygulamadaki bir eksiklik mi? Öylece ekranla bakışıyor ve bir onay butonu ve saire bulamıyorum. Bilgisayardan mı yapmak gerekiyor yoksa?
Ben de bunu fark ettim o yüzden geçmiş senelerden bir kitap eklemek istediğimde okuma tarihi kısmını değiştiriyorum ve bu şekilde kitap bu seneye dahil edilmemiş oluyor.
Eklediklerini silip tarih kısmını güncelleyerek yeniden ekleyebilirsin.
Bu da benden gelsin. Sizin için uygulama yükledim. Normalde chrome kullanıyorum. Rapor yerini zor buldum. Okumak istedim birkaç kitap daha var. Ama özetle yılım böyle geçti. Hepsi roman öykü değil tabi. 70 tanesi çizgi roman/manga.
Benim için çok güzel bir yıl oldu. Daha nicesine.
Arada 1 kitap kaynamış sanırım, Goodreads’te 20 kitap gözüküyor, neyse 2 kitap var bitmesi gereken, onları da eklerim. Her gün 35 dakika okuduğumu da nereden biliyor, sahiden de otobüsle yol 35 dk, garipmiş